زنجبیل

آب زنجبیل برای سلامت و زیبایی + طرز تهیه

آب زنجبیل برای سلامت و زیبایی + طرز تهیه

آب-زنجبیل
آب زنجبیل حاوی بسیاری از ویتامین هایی است که برای بدن ضروری است و به کاهش وزن و آب کردن شکم و پهلو و چربی ها کمک می کند.

خواص و عوارض آب زنجبیل

زنجبیل، گیاه بومی آسیای جنوب غربی، درسراسر جهان استفاده ی غذایی و دارویی دارد ، این گیاه سرشار از مواد شیمیایی طبیعی است که باعث ترویج سلامتی و تندرستی می شود.آب زنجبیل

آب زنجبیل

یکی از راه های بهره مندی از مزایای زنجبیل استفاده از آب زنجبیل می باشد، که به عنوان چای زنجبیل نیز شناخته شده است. این بخش از سلامت خونواده ایرانی اطلاعاتی را درباره مزایا، موارد استفاده و عوارض جانبی آن در اختیار شما قرار می دهد.

خواص-آب-زنجبیل

آب زنجبیل چه خاصیتی دارد

فواید آب زنجبیل

همانند بسیاری از داروهای گیاهی، برای شناخت بیشتر و اثبات فواید استفاده از آب زنجبیل و زنجبیل، تحقیقات بیشتری لازم است. حکایات بسیاری از سالم و موثر نبودن استفاده از آب زنجبیل می گویند با این وجود، تا به حال تحقیقات تعدادی از مزایای بالقوه ی آن را ثابت کرده اند .

ضد التهاب

التهاب ،یکی از فعالیت های طبیعی بدن شما برای حفاظت و بقا است. میکروب ها، مواد شیمیایی، و رژیم غذایی نا مناسب می توانند باعث التهاب بیش از حد شوند و به بدن شما آسیب برسانند.

التهاب ،پیشامدی رایج برای بسیاری از افراد است و تغییرات دررژیم غذایی و سبک زندگی برای مبارزه با التهاب مزمن ضروری است ، مصرف زنجبیل می تواند از ایجاد التهاب جلوگیری کرده و به التیام آن کمک کند.

مطالعه ای در این زمینه نشان داده است که زنجبیل باعث کاهش واکنش های آلرژیک ، که التهاب از موارد مهم آن هاست، می شود طی یک آزمایش کوچک نیز مشاهده شد که مصرف روزانه ی مکمل های حاوی زنجبیل در کاهش درد عضلانی پس از کار کردن موثر است.( این درد می تواند ناشی از التهاب باشد.)

 خواص-آب-زنجبیل

آب زنجبیل از ایجاد التهاب جلوگیری می کند

آنتی اکسیدان

ضد اکسیدان بودن زنجبیل میتواند در جلوگیری از موارد زیر موثر باشد:

  • بیماری های قلبی
  • بیماری های نوروژنیک مثل _پارکینسون، آلزایمر و هانتینگتون
  • سرطان
  • علائم پیری

آنتی اکسیدان ها با اکسیژن فعال مبارزه می کنند، که باعث استرس اکسیداتیو و آسیب به سلول های شما می شود. بدن ،به طور طبیعی آن را تولید می کند، اما برخی از رفتارها در زندگی افراد ، مانند مصرف الکل زیاد، سیگار کشیدن یا استرس مزمن می تواند باعث ایجاد بیش از حداکسیژن فعال شود.

خوردن غذاها و نوشیدنی های حاوی آنتی اکسیدان ،مانند؛ آب زنجبیل می تواند به جلوگیری ازعوارض جانبی منفی آن کمک و با این عوارض مبارزه کند. یک مطالعه نشان داده است که زنجبیل می تواند مانع نارسایی کلیه شود یا از شدت آن بکاهد ، زنجبیل همچنین ممکن است رشد تومورها را کند کند، و طبق شواهدی زنجبیل ممکن است به کنترل انواع سرطان نیز کمک کند.

تعادل قند خونی

طبق مطالعاتی، زنجبیل باعث بهبود قند خون ناشتا در افراد مبتلا به دیابت می شود. این یافته ها وعده می دهند که زنجبیل می تواند به درمان مشکلات ناشی از دیابت مزمن کمک کند.

خواص-آب-زنجبیل

خواص آب زنجبیل برای افراد مبتلا به دیابت

آنتی ژنیک و کمک به هضم

در سراسر جهان زنجبیل را برای تسهیل گوارش و کاهش استفراغ و حالت تهوع استفاده می کنند. مطالعات نیز بر این نکته تاکید دارند که چقدر موثر است.

کلسترول

اخیرا درآزمایشی، زنجبیل باعث کاهش نشانگرهای بیماری قلبی ،مانند؛ فعالیت های آرژنینازی، کلسترول بد و تری گلیسیرید در موش های صحرایی دارای رژیم غذایی با چربی بالا شد .

کاهش وزن

آب زنجبیل میتواند به کاهش وزن کمک کند ،اگرهمراه با رژیم غذایی سالم و ورزش باشد ؛ طبق تحقیقات، زنجبیل باعث کاهش چاقی در موش های صحرایی در رژیم های غذایی با چربی می شود.

همچنین در طی آزمایشی مشاهده شد، مردانی که بعد از غذا آب زنجبیل گرم نوشیدند، برای مدت بیشتری احساس سیری داشتند ،قند خون متعادل می تواند مانع از پرخوری شما شود.

خواص-آب-زنجبیل

کاهش وزن سریع با آب زنجبیل

آبرسانی

این مزیت عمدتا به دلیل آن است که زنجبیل همراه با آب مصرف میشود ؛هیدراته بودن برای هر جنبه ای از سلامتی بسیار مهم است.بسیاری از ما هر روز به اندازه کافی آب نمی نوشیم.شروع کردن روز، با یک لیوان آب زنجبیل و یا هر راه دیگری برای مصرف روزانه ی آن، به شما کمک می کند هیدراته باقی بمانید.

خطرات و عوارض مصرف آب زنجبیل

همانند هر گیاه یا مکملی، زنجبیل ممکن است در همراهی با سایر داروهایی که شما مصرف می کنید، عملکرد خوبی نداشته باشد ؛ عوارض جانبی زنجبیل نادراند ،اما اگر زنجبیل بیش از حد مصرف شود، می تواند موجب بروز موارد زیر شود:

  • سوزش سر دل
  • گاز معده
  • درد شکم
  • سوزش در دهان

مصرف روزانه ی زنجبیل،به هر روشی، نباید بیش از چهار گرم باشد.

افراد مبتلا به بیماری های قلبی، دیابت و سنگ های صفراوی باید قبل از مصرف زنجبیل به عنوان مکمل، با پزشک خود صحبت کنند.

اگر حامله اید، در دوران شیردهی به سر می برید یا عمل جراحی در پیش دارید ، با پزشک خود در مورد ایمنی مصرف زنجبیل صحبت کنید.

آیا مصرف آب زنجبیل در حین بارداری ایمن است؟

محققان نقش زنجبیل را در کمک به درمان تهوع و استفراغ در دوران بارداری بررسی کرده اند. شواهد و آزمایشات نشان دهنده ی اثربخشی زنجبیل در درمان تهوع حاملگی اند، اما ممکن است مصرف آن سلامت برخی زنان را به خطر بیاندازد با این وجود، بررسی سیستماتیک مطالعات، اثرات جانبی ناشی از مصرف زنجبیل در زنان باردار را در برنگرفت پس قبل از مصرف هر مکمل و یا گیاهی در دوران بارداری، با پزشک خود صحبت کنید.

برخی تغییرات در رژیم غذایی و شیوه زندگی ممکن است موجب کاهش تهوع در دوران بارداری شوند :

  • وعده های غذایی خود را کم حجم و بطور منظم بخورید.
  • ازمصرف غذاهای چرب یا تند، از آنجایی که ممکن است معده شما را ناراحت کنند، اجتناب ورزید.
  • هر شب حداقل هفت ساعت بخوابید.
  • بدن خود را هیدراته نگه دارید.

آیا آب زنجبیل به عنوان دتاکس(سم زدا) کار می کند؟

دتاکس به منظور پاکسازی بدن از سموم در طول زمان است ؛برخی از افراد، از آب زنجبیل مخلوط با آب لیمو به عنوان یک سم زدایی استفاده می کنند و تنها شاهد برای حمایت از این استفاده برخی حکایت های قدیمی وجود دارد.

از آنجایی که زنجبیل ممکن است با میکروب ها، بیماری، التهاب و مولکول های ایجاد کننده سرطان مبارزه کند، هر روز کمی بیشتر می تواند از سلامت کلی شما حمایت کند زنجبیل یک ریشه طبیعی است، بنابراین نوشیدن آن نیز به شما مواد مغذی اضافه می کند.

دستور العمل تهیه آب زنجبیل

زنجبیل تازه بهترین منبع برای تولید آب زنجبیل ما است ، بسیاری از محصولات حاوی عطر و طعم زنجبیل و با زنجبیل مصنوعی هستند، اما بیشترین فایده، استفاده از آب زنجبیل است. به علاوه که، آماده سازی آن آسان است.

زنجبیل یک ریشه بژ رنگ است، معمولا چند اینچ طول دارد.برای آب زنجبیل، شما باید زنجبیل را در آب و چای تهیه کنید.شما می توانید پوست زنجبیل را بگیرید، زیرا قصد ندارید آن را مستقیما بخورید و بسیاری از مواد مغذی زیر پوست آن وجود دارد.

  • شما میتوانید غلظت آب زنجبیل را به میزان دلخواه کم یا زیاد کنید.
  • نسبت آب به زنجبیل دردستورالعمل زیر معادل یک گرم عصاره زنجبیل است.
  • بخشی از ریشه زنجبیل را که می خواهید استفاده کنید بشویید.
  • ازیک طعم دهنده استفاده کنید تا به نصف قاشق چای خوری زنجبیل برسید.
  • چهار فنجان آب را بر روی اجاق گاز بجوشانید. به یک باره آب جوش را اضافه کنید. آب زنجبیل را ازحرارت بیرون بیاورید و زنجبیل را در آب به مدت یک دقیقه نگه دارید.
  • تکه های زنجبیل را از آب بردارید و دور بریزید.
  • آب زنجبیل را میتوانید داغ یا سرد بنوشید.
  • آب زنجبیل با یک قاشق چای خوری یا کمتر از عسل یا آب لیمو خوشمزه میشود، اما در اضافه کردن شیرین کننده ها زیاده روی نکنید.
  • اگر دوست دارید آب زنجبیل را هر روز بخورید، می توانید مقدار بیشتری از آن را درست کنید و در یخچال نگه دارید.

خواص-آب-زنجبیل

طرز تهیه آب زنجبیل تازه و پرخاصیت

مقدار مصرف

پزشکان توصیه می کنند حداکثر سه الی چهار گرم عصاره زنجبیل در روز مصرف کنید.اگر باردار هستید، بیش از یک گرم عصاره زنجبیل در روز مصرف نکنید.همچنین استفاده از زنجبیل برای کودکان زیردو سال توصیه نمی شود.

موارد زیر معادل یک گرم زنجبیل هستند

  • نصف قاشق چای خوری پودر زنجبیل
  • یک قاشق چای خوری زنجبیل خام رنده شده
  • چهار فنجان آب رقیق شده با نصف قاشق چای خوری زنجبیل رنده شده
  • زنجبیل خام کمتری در هنگام تهیه چای لازم است چون برخی از مواد مغذی موجود در زنجبیل در هنگام گرم شدن متمرکز می شوند.
  • آب زنجبیل شما آماده است….

منبع:نمناک

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

خوشحال میشیم دیدگاه خودتون رو بنویسید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.